Geberit afløb - løsninger til dit badeværelse

Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere ønsker et rent design i deres bruseniche.
 
Vores designafløb tilbyder individuelle løsninger, der kan opfylde disse ønsker. Geberit er garanti for tidsløst design, hvad angår funktion og æstetik, den bedste kvalitet og en unik knowhow inden for afløb.

Hvilken løsning passer til dit badeværelse? Du kan læse mere om Geberit designafløb CleanLine her.
Ganske enkelt rent
Geberit CleanLine afløbsrender
Geberit CleanLine afløbsrender ser ikke kun godt ud - de er også lette at rengøre. Modsat mange andre konventionelle afløbsrender kan snavs og bakterier ikke samle sig langs kanten af afløbsrenden.
 
Gode grunde
  • Åben opsamlingsflade: Ingen bakterier eller snavs opbygges  
  • Praktisk topdesign: Let og enkelt at åbne  
  • Praktisk hårsi: Fjern - skyl - rengør  
  • Tidløst design: Børstet rustfrit stål til et elegant look som aldrig går af mode  
  • Fleksibel længde: Afløbsrenden kan afkortes umiddelbart ved montage afhængigt af dimensionerne i brusenichen  
  • Let at installere: Komplet installationssæt til let og sikker installation
v
CleanLine20
 
CleanLine60
Lad afløbet forsvinde i væggen
Geberit shower element
 
Afløb monteret foran væggen
De innovative Geberit montageelementer flytter afløbet fra gulvet hen foran væggen. På denne måde sikres en enkel og sikker montering uden behov for at lave indgreb i gulvkonstruktionen under bruseren.
 
Frontplade, der passer til enhver smag
Du kan vælge mellem frontplader med fire forskellige designs til indløbsdelen: blankforkromet, børstet rustfrit stål, alpin-hvid og påsat fliser. Afdækningen kan afmonteres manuelt. Bagved findes der en hårsi, som nemt kan afmonteres og gøres ren.
 
Let rengøring
For at fjerne hårsien ved rengøring skal fronten på afløbes blot tages af. Fronten fås i flere forskellige designs: Blankforkromet, børstet stål, hvid eller i en kundespecifik udgave.
Designs
Fronten fås i flere forskellige designs: blankforkromet, børstet stål, hvid og i en kundespecifik udgave.
 
Kort om Geberit
Geberit-gruppen er den europæiske markedsleder inden for sanitetsteknologi og har global orientering. Lige siden grundlæggelsen af virksomheden i 1874 har vi altid været pionerer i branchen og har konstant ført an i udviklingen med vores omfattende systemløsninger.
 
Geberits produktsortiment er designet til brug i nye bygninger samt i renoverings- og moderniseringsprojekter. Det omfatter produktserier som sanitetssystemer og rørsystemer. Produkter med mærkenavnet Geberit er innovative, holdbare og økologisk effektive og leverer sanitetsløsninger i allerhøjeste klasse.
Send forespørgsel vedr. produkt: Geberit

Carl C. Hansen ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Er der problemer med afløb og kloakering, rykker vi altid hurtigt ud, så I ikke skal trækkes med generne fra de tilstoppede eller nedslidte rør.

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

I kan læse mere om vores arbejde her på siden eller kontakte os direkte på telefon eller mail.​

Skal vi ringe dig op?

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem. Vi har stor erfaring på området og bidrager gerne med gode råd og vejledning.

Så benyt nedenstående formular. ​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS Firmaet Carl C. Hansen ApS​

Langdalsvej 46 bygn. 9,

 8220 Brabrand

Telefon: 86 28 21 00​

E-mail: henrik@carlc.dk