Metro Therm Varmtvandsbeholdere

Hvorfor vælge METRO THERM vandvarmere?
 
Der er altid en god grund til at sige METRO, når talen falder på varmt vand - uanset om energikilden er el, centralvarme (gas, olie, fastbrændsel etc.), fjernvarme eller alternativ energi.

METROs produktsortiment dækker ethvert behov for varmt vand i lejligheder, parcel- og sommerhuse, samt boligejendomme, industri, campingpladser, idrætsanlæg etc.

Varmtvandsbeholderen er indvendig påbrændt METROs specielle EMAPAN emalje. Dette neutrale og hygiejniske porcelænslag er en effektiv beskyttelse mod både kalk og korrosion.
 
METROs vandvarmere er fremstillet i Danmark med hensyntagen til miljø i såvel valg af materialer som fysisk arbejdsmiljø.

Med METROs moderne design - skabt af arkitekt Niels Wibroe - elegant afrundet i hvidt med sølvfarvet panel skal vandvarmeren ikke længere gemmes af vejen - tværtimod. Du får helt nye muligheder for placering af vandvarmeren i harmoni med den kvalitet og stil, som iøvrigt præger din bolig.
 
Det er vigtigt, at vælge en vandvarmer i størrelse og kapacitet som passer netop dit behov.
 
 

Send forespørgsel vedr. produkt: Metro Therm

Carl C. Hansen ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Er der problemer med afløb og kloakering, rykker vi altid hurtigt ud, så I ikke skal trækkes med generne fra de tilstoppede eller nedslidte rør.

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

I kan læse mere om vores arbejde her på siden eller kontakte os direkte på telefon eller mail.​

Skal vi ringe dig op?

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem. Vi har stor erfaring på området og bidrager gerne med gode råd og vejledning.

Så benyt nedenstående formular. ​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS Firmaet Carl C. Hansen ApS​

Langdalsvej 46 bygn. 9,

 8220 Brabrand

Telefon: 86 28 21 00​

E-mail: henrik@carlc.dk