Vælg den rette belysning og skab nye muligheder

Lys er ikke kun en praktisk foranstaltning. Det er også den perfekte stemningsskaber på badeværelset. Med Dansani får du mulighed for selv at komponere stemningen.
 
Vores serier byder nemlig på spejle, skuffer og skabe med integreret lys i samt en omfattende kollektion af energibesparende LED-belysning og eksterne lamper.
 
Dansani er blandt de førende baderumsleverandører i Europa inden for IP44-sikrede lys- og elløsninger og kan derfor tilbyde et stort udvalg af IP44-godkendte produkter. Den høje IP-klasse giver dig friheden til at møblere tættere på brus og bad og dermed udnytte pladsen optimalt.
 
 
 
 
 
Send forespørgsel vedr. produkt: Dansani

Carl C. Hansen ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Er der problemer med afløb og kloakering, rykker vi altid hurtigt ud, så I ikke skal trækkes med generne fra de tilstoppede eller nedslidte rør.

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

I kan læse mere om vores arbejde her på siden eller kontakte os direkte på telefon eller mail.​

Skal vi ringe dig op?

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem. Vi har stor erfaring på området og bidrager gerne med gode råd og vejledning.

Så benyt nedenstående formular. ​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS Firmaet Carl C. Hansen ApS​

Langdalsvej 46 bygn. 9,

 8220 Brabrand

Telefon: 86 28 21 00​

E-mail: henrik@carlc.dk