Vitocal 200-G - komfortabel varmeforsyning og høj brugsvandskomfort i nybyggeri

Den kompakte brine/vand-varmepumpe Vitocal 200-G er med sit gode pris-ydelsesforhold ideelt egnet til en- og flerfamiliehuse. Ved monovalent drift tilbyder den med sit ydelsesspektrum fra 5,8 til 17,2 kW en behagelig varmeforsyning hele året.

Ved hjælp af den innovative teknik med den effektive Compliant Scroll-kompressor opnår Vitocal 200-G en maksimal fremløbstemperatur på 60 °C og egner sig dermed også til boligopvarmning med radiatorer. Derudover er der garanteret en høj brugsvandskomfort. Dermed er Vitocal 200-G et komplet grundprodukt til nybyggeri.

To varmekredse til individuel varmekomfort
Den komfortable brine/vand-varmepumpe tilbyder alle de funktioner, som er nødvendige for anvendelse af varmepumper i et nyt en- eller flerfamiliehus. Således muliggør den vejrkompenserende regulering Vitotronic 200 integreringen af to adskilte varmekredse.
Let indbygning og montage
Vitocal 200-G leveres komplet med monterede højeffektive pumper til brine- og varmekreds og beholderladepumpe såvel som sikkerhedsgruppe. Dermed er monteringen for VVS Firmaet Carl C. Hansen ApS hurtig og omkostningsbesparende.

En yderligere fordel er muligheden for en midlertidig montering af en elektrisk ekstraopvarmning, f.eks. til gulvtørring. Fagfolk monterer så ekstraopvarmningen for et bestemt tidsrum gennem multistiksystemet.

Regulering Vitotronic 200 med enkel betjening
Varmepumpereguleringen Vitotronic 200 kan med sin grafiske overflade betjenes enkelt og intuitivt. De vigtige værdier er nemme at aflæse. I forvejen er kølefunktionen „natural cooling“ integreret. Til dette skal Vitocal 200-G yderligere udvides med en NC-boks fra tilbehørsprogrammet.
 
 
1 Varmepumperegulering Vitotronic 200
2 Kondensator
3 Fordamper med stor overflade til effektiv varmeveksling
4 Højeffektiv pumpe
5 Hermetisk Compliant Scroll-kompressor
Profitér af disse fordele:
 
  • Varmepumpe til brine/vand med varmeydelser fra 5,8 til 17,2 kW.  
  • Varmepumper til en- og flerfamiliehuse til en fordelagtig pris.  
  • Lave driftsomkostninger på grund af høje ydelsestal: COP-værdi iht. EN 14511 op til 4,5 (brine 0 °C/vand 35 °C)(COP = Coefficient of Performance).  
  • Overtager komplet opvarmning og brugsvandsopvarmning i monovalent drift hele året. 
  • Maks. fremløbstemperatur til 60 °C.  
  • Støj- og svingningssvag drift på grund af den lydoptimerede konstruktion, lydniveau < 45 dB(A).  
  • Menustyret regulering Vitotronic 200 med klartekst- og grafikvisning til vejrkompenserende drift og „natural cooling“.  
  • Varmepumpen er komplet monteret og udstyret fra fabrikken, pumpe med høj effektivitet til brine- og varmekreds såvel som beholderladepumpe er allerede integreret.  
  • Montagevenlig gennem hele udstyrelsen og formonteringen.  
  • Varmemåler der kan udbygges (option).

Display til reguleringen Vitotronic 200
 
* Forudsætning og produktoversigt
Send forespørgsel vedr. produkt: Vitocal 200-g

Carl C. Hansen ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Er der problemer med afløb og kloakering, rykker vi altid hurtigt ud, så I ikke skal trækkes med generne fra de tilstoppede eller nedslidte rør.

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

I kan læse mere om vores arbejde her på siden eller kontakte os direkte på telefon eller mail.​

Skal vi ringe dig op?

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem. Vi har stor erfaring på området og bidrager gerne med gode råd og vejledning.

Så benyt nedenstående formular. ​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS Firmaet Carl C. Hansen ApS​

Langdalsvej 46 bygn. 9,

 8220 Brabrand

Telefon: 86 28 21 00​

E-mail: henrik@carlc.dk