Geberit AquaClean
- toilettet, som rengør dig med vand

Oplev Geberit AquaClean-følelsen
Vand er en integreret del af den daglige personlige hygiejne. Det rengør, forfrisker og giver en ny følelse af velvære.
 
I den fjernøstlige kultur er det for længst blevet helt naturligt at rengøre sig med vand efter toiletbesøg. Og også hos os bliver flere og flere mennesker overbeviste om den blide og naturlige toilethygiejne med vand i stedet for med papir.
 
Geberit AquaClean kan tilbyde dig denne oplevelse af velvære blot ved tryk på en knap. Opdag toilettet, som rengør dig med vand. Og nyd følelsen af absolut friskhed og renhed hele dagen.
Få overblikket over Geberit AquaClean
Geberit AquaClean vasker dig ren med en behagelig, varm douche. Produktsortimentet kan tilbyde den perfekte model til ethvert ønske og til ethvert hjem – fra et stilfuldt designet, komplet system til en sædeløsning, der er nem at installere på eksisterende toiletter. Foruden den behagelige douche fås der også forskellige ekstra forkælelsesfunktioner, afhængig af modellen. Disse omfatter den oscillerende douchefunktion, den pulserende massagefunktion, den skånsomme ladydouche, automatisk lugtudsugningssystem og den velgørende varmlufttørrer.
Geberit AquaClean designpanel
Gør tilslutningsrør usynlige.
Til alle, der gerne vil nyde fordelene ved et douchetoilet hurtigt og fleksibelt:

Designpanelet er den ideelle løsning til opgradering af Geberit AquaClean modellerne. Det skjuler alle de nødvendige tilslutningsrør på en elegant måde og garanterer et ulasteligt helhedsindtryk i dit badeværelse på ingen tid – uden at der skal bores huller i fliser eller væg. Betjeningspladen er allerede indbygget. For at leve op til de sidste nye designtrends inden for indretning findes designpanelet i enten vandfast, hvidt lamineret plastic eller sort og hvidt glas.
Send forespørgsel vedr. produkt: Aquaclean 2017

Carl C. Hansen ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Er der problemer med afløb og kloakering, rykker vi altid hurtigt ud, så I ikke skal trækkes med generne fra de tilstoppede eller nedslidte rør.

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

I kan læse mere om vores arbejde her på siden eller kontakte os direkte på telefon eller mail.​

Skal vi ringe dig op?

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem. Vi har stor erfaring på området og bidrager gerne med gode råd og vejledning.

Så benyt nedenstående formular. ​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS Firmaet Carl C. Hansen ApS​

Langdalsvej 46 bygn. 9,

 8220 Brabrand

Telefon: 86 28 21 00​

E-mail: henrik@carlc.dk