Flot design, god økonomi og mere plads

Milton Grant 20 er diskret og moderne designet, hvilket gør den nem at placere i såvel et gammelt fyrrum som i et moderne bryggers. I forhold til en ældre oliekedel giver dette mere plads. Kedlen er desuden lydsvag og vil give en hel anden oplevelse end den gamle oliekedel.
 
Frihed til placering
Milton Grant 20 kan leveres med et såkaldt balanceret aftræk, der henter den friske luft til forbrændingen gennem separat kanal. Det er således ikke mere nødvendigt med en friskluftsåbning i fyrrummet, og kedlen kan placeres uafhængigt af den gamle skorsten.
Nem og enkel betjening
Kedlen kan leveres med varmtvandsbeholder på 65 liter eller større og sikrer en høj varmtvandskomfort. Betjeningspanelet er nemt at indstille og regulere.
 
Kedlen kan desuden leveres med en enkel og præcis varmestyring, der regulerer fremløbstemperaturen efter udetemperaturen og giver mulighed for natsænkning. Alt sammen noget, der giver yderligere besparelser på varmeregningen.
 
Spar over 8.000,- kr. på varmeregningen
Over halvdelen af alle oliefyrede anlæg i Danmark er over 25 år gamle, så dit anlæg kan meget vel høre til den gruppe. Vi har derfor lavet en beregning over, hvor meget der kan spares ved at skifte fra en ældre oliefyret kedel til en ny Milton Grant 20.

Gammelt anlæg: Udgift:
Ældre oliekedel med et forbrug på 2.500 liter olie. kr. 26.875,00
Nyt anlæg:
Milton Grant 20 med forbrug på 1.695 liter olie. kr. 18.221,25
Besparelse pr. år (ca.): kr. 8.650,00

Milton Grant 20
Milton Grant 20 leveres altid med integreret og fabriksindstillet oliebrænder, trykekspansion og oliefilter, men uden cirkulationspumpe.
 

 

Vægt (kg.): 112
Ydelse (kW): 20

Send forespørgsel vedr. produkt: Milton Grant 20

Carl C. Hansen ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Er der problemer med afløb og kloakering, rykker vi altid hurtigt ud, så I ikke skal trækkes med generne fra de tilstoppede eller nedslidte rør.

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

I kan læse mere om vores arbejde her på siden eller kontakte os direkte på telefon eller mail.​

Skal vi ringe dig op?

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem. Vi har stor erfaring på området og bidrager gerne med gode råd og vejledning.

Så benyt nedenstående formular. ​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS Firmaet Carl C. Hansen ApS​

Langdalsvej 46 bygn. 9,

 8220 Brabrand

Telefon: 86 28 21 00​

E-mail: henrik@carlc.dk