Vitodens 200-W, væghængt gaskedel med høj ydelse

Økonomisk og pladsbesparende løsninger
Væghængte, kondenserende kedler Vitodens 200-W op til 150 kW er særdeles egnet til anvendelse i flerfamiliehuse, erhvervsmæssige bygninger og offentlige institutioner.
 
Her tilbyder Vitodens 200-W økonomiske og pladsbesparende løsninger – som enkeltkedler op til 150 kW eller i kaskadestyring med op til fire kedler og en varmeydelse op til 600 kW.
 
Inox-radial-hedefladen af rustfrit stål sikrer en høj ydelse på den mindst mulige plads. På den måde er en særlig effektiv drift mulig med en normnyttegrad op til 98 % (Hs)/109 % (Hi).
 
Vitotronic 300-K kaskaderegulering kobler op til fire Vitodens 200-W sammen i en varmecentral. På den måde tilpasses kedlens ydelse automatisk til varmebehovet. Det betyder: Alt efter varmebehov arbejder én til fire kedler modulerende.

I forbindelse med opførelsen af kaskadeanlæg tilbydes den komplette systemteknik, hvor de enkelte dele er tilpasset ift. hinanden, f.eks. regulering med op til fire kedler, komplet isolerede hydrauliske kaskader og røggassamlerør.
 
1 Inox-radial-varmeveksler
2 MatriX-cylinderbrænder
3 Vitotronic-regulering
4 Ekspansionsbeholder
5 Beholder af rustfrit stål
Anvendelsesanbefalinger:
Stor varmeydelse i en kompakt, overskuelig væghængt kedel, egnet til følgende anvendelsesområder:
 
  • Anlæg med få store forbrugsenheder, som f.eks. luftvarmere i supermarkeder/indkøbsmarkeder, værksteder og industrihaller, gartnerier, garager samt brugsvandsopvarmningsanlæg.
  • Anlæg med flere varmekredsløb til gulv- og/eller statiske hedeflader i flerfamiliehuse, centraler i rækkehusanlæg, kontor-og forvaltningsbygninger – især egnet som tagvarmecentral.
  • Opvarmning af offentlige bygninger, såsom gymnastiksale og multifunktionshaller, skoler, børnehaver.
  • Er egnet til både montering i opstillingsrum i kælderen, på etagen såvel som under taget.
10 års garanti på utæthed som følge af korrosion på
Inox-radialvarmeveksleren af rustfrit stål fra leveringsdato august 2012.

Forudsætninger:
– Indgåelse af en servicekontrakt og dokumentation for den 2. årlige vedligeholdelse.
– Gas-, vand- og forbrændingsluftbeskaffenhed i overensstemmelse med Viessmanns forskrifter.
Send forespørgsel vedr. produkt: Vitodens 200-w

Carl C. Hansen ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

Er der problemer med afløb og kloakering, rykker vi altid hurtigt ud, så I ikke skal trækkes med generne fra de tilstoppede eller nedslidte rør.

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

I kan læse mere om vores arbejde her på siden eller kontakte os direkte på telefon eller mail.​

Skal vi ringe dig op?

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem. Vi har stor erfaring på området og bidrager gerne med gode råd og vejledning.

Så benyt nedenstående formular. ​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS Firmaet Carl C. Hansen ApS​

Langdalsvej 46 bygn. 9,

 8220 Brabrand

Telefon: 86 28 21 00​

E-mail: henrik@carlc.dk